HORISONTAL AEROPONISK HAVE

Fremtidens dyrkningsmetode til by-gartneren

Aerospring er en let anvendelig og pladsbesparende lodret aeroponisk udendørs have som bruges til at dyrke planter uden jord og vanding på  altaner, terrasser, balkoner, baggårde osv.

 

Typisk anvendes Aerospring til dyrkning af krydderurter, salater, kål og mange andre spiselige planter,  men kan også anvendes til blomster og pynte planter.

          

Systemet er selvkørende med pumpe som cirkulerer næringsholdigt vand til planternes rødder og derved opnår en accelereret vækst med minimum indsats.

URBAN GARDENING|FRA HAVE TIL BORD På REKORDTID

Aerospring  haven har plads  til 27 eller 36 individuelle planter og giver dig mulighed for at dyrke din egen køkken, nytte- eller pyntehave på altanen, balkonen, terassen eller lignende.

 

Så længe du har ca, 1 m2  udendørs plads med et par timers sol hver dag, kan du dyrke alt fra de gængse krydder- urter til maden såsom, basilikum, mynte, persille, purløg, dild til tomater, agurker, kål eller hvad din indre gartner har lyst til..

Kan du lide at eksperimentere?  så dyrk en habanero chili, lakrids basilikum, østers urt eller fennikel. Mulighederne er uendelige.

Hvad er en Aerospring og hvad kan jeg dyrke

Aerospring tilsluttes almindelig stikkontakt. En timer bruges til at tænde og slukke for pumpen i de ønskede intervaller

Sådan kommer du i gang...

I din Aerosping Garden vokser planterne i en rockwool kube som er placeret i en speciel ASG potte. Hver potte placeres i en ”hul” i Aerospring og planten vokser sig stor indtil der høstes. Planterne kan flyttes rundt og udskiftes alt efter sol behov og du kan straks starter en ny plante når du har høstet

Planter ”startes” i ASG fra det tidspunkt de er stiklinger på ca. 5-10 cm og har udviklet rødder. Stiklinger i potter som er klar til ASG kan laves selv eller købes på i vores Webshop.

Den eneste pasning der anbefales er at chekke indhold af næring i vandtanken en gang imellem. Dette gøres med et digitalt næringsmeter som medfølger eller kan købes i shoppen. Hvis planterne ikke har tilstrækkelig næring tilsættes lidt af vores HexGrow flydende næring i tanken.

Du kan også lave dine egne stiklinger ved at plantefrø i en bakke eller endnu hurtigere ved at klone.

Læs mere om stiklinger og kloning her

Flydende naturlig

næring tilsættes

vandet i vandtanken

Vand og næring pumpes op igennem plantesøjlens vandrør. Vandet risler ned igennem søjlen og vander iva et specielt hul design hver enkel plantes rødder og giver næring.

Solen eller kunstig belysning sætter gang i fotosyntesen.

I en Aerospring kan du dyrke op til 36 planter. Hver plante vokser i en GroDan Rockwool kube som rødderne kan vokse ud igennem. Det er altså ikke nødvendigt at bruge jord til at plante i. Aerospring systemet pumper næringsholdigt vand op i plante søjlen som derefter risler ned over alle plante rødderne. På denne måde får alle planterne det  vand og næring de skal bruge.

 

Når du modtager din Aeropspring Start pakke medfølger alle dele du skal bruge samt allerede udvoksede og parate stiklinger, så du kommer i gang med det samme.

Senere kan du vælge at lave egne planter helt  fra frø eller du kan lave en kloning fra en anden plante... eller blot bestille nye stiklinger i vores webshop.

Hvad enten du er erfaren urban gartner med grønne fingre eller nybegynder, sikrer Aerospring et hurtigt voksende og velsmagende resultat.

Hvordan virker Aerospring?

INGEN GRØNNE FINGRE NØVENDIGT!
SLIP DIN INDRE GARTNER FRI